Po pandemii COVID19 se stala sanace, dezinfekce a dezinsekce pro restaurace a potravinářské společnosti ještě důležitější. Zejména je ozonová dezinfekce ideální pro odstranění virů a dalších kontaminujících prvků během několika minut a přirozeným způsobem.
Restaurace a jídlo se vždy musely řídit přísnými pravidly hygieny a sanitace. Ignorování těchto pravidel může mít pro zákazníky fatální následky a pro společnosti katastrofické. Po hrozné pandemii, která nás všechny úzce ovlivnila, je ještě důležitější, aby všichni, kdo pracují v restauraci, sdělovali zákazníkům a zaměstnancům opatření přijatá k jejich ochraně před viry a dalšími kontaminanty.
Restaurátoři a majitelé potravinářských společností musí vždy navštěvovat kurzy a složit zkoušky, které zaručují jejich dokonalou znalost pravidel hygieny a údržby prostor a zpracování a konzervování potravin.
V minulosti byla dezinfekce prováděna agresivními a znečišťujícími chemickými prostředky. Dnes používáme rafinovanější techniky, které účinně zasahují do všech oblastí kuchyně, neznečišťují a nejsou toxické.

 

 

Pro ty, kdo mají restauraci nebo potravinářskou společnost, Biotech Professional navrhuje ozonovou dezinfekci, která má výjimečné výhody pro ty, kteří pracují v tomto odvětví.

 


Hlavní výhody léčby ozonem:

  • Ozon, jehož chemický vzorec je O3, je mimořádně účinný dezinfekční prostředek schopný přirozeně eliminovat nejnebezpečnější patogeny;
  • Ozon eliminuje až 99,8% bakterií, plísní a virů.
  • Ozon je plyn, který se dostává do jakéhokoli místa prostředí, které má být dezinfikováno (pod nábytek, strojní zařízení a strojní zařízení, kde vzduch vstupuje)
  • Po čištění nezanechává žádné škodlivé zbytky, na rozdíl od chemických dezinfekčních prostředků;
  • Odstraňuje veškeré pachy jídla a kouře očištěním vzduchu.
  • Chrání malé hlodavce a škůdce, jako jsou mravenci, švábi a štěnice.


Dezinfekce ozonem v restauracích a obchodech s potravinami snižuje riziko kontaminace a poškození potravin, dezinfikuje a deodorizuje vzduch v kuchyni a v místnosti, čímž je prostor pro zákazníky a zaměstnance zdravější a pohodlnější.
Při stravování je povinné a nezbytné zajistit maximální hygienu podle CE 852/2004 H.A.C.C.P.
Heslo proti zamoření: prevence.
Bohužel existuje tendence zasáhnout pouze tehdy, když došlo k zamoření.

Zákon vyžaduje použití H.A.C.C.P. systém (analýza rizik a kritické kontrolní body) hygienický systém samokontroly. Každý provozovatel v odvětví výroby, manipulace a skladování potravin musí tento systém zavést, aby mohl posoudit a odhadnout nebezpečí a rizika a zavést kontrolní opatření, aby zabránil vzniku hygienických a zdravotních problémů, a tím chránil zdraví spotřebitelů. Mezi povinnosti provozovatele patří také kontrola všech zamoření způsobených hmyzem, hlodavci a jakýmkoli druhem parazita. Pro splnění těchto povinností Biotech poskytuje monitorovací službu, tj. Pečlivou kontrolu plevelů: tradičními a technologicky vyspělými prostředky analyzujeme přítomnost plevelů ve strukturách a jednáme rychle.

 

Biotech Záruka

Biotech díky svým ozonovým dezinfekčním metodám zaručuje dezinfekci, sanitaci a čištění prostor a pracovních ploch, kde se manipuluje s potravinami.
Biotech zaručuje transparentní odhad bez neočekávaných nákladů; maximální diskrétnost a důvěrnost s možností zásahu v době uzavření struktur; komplexní poradenství také proti škůdcům a škůdcům, jako jsou myši a krysy; dezinfekce ubrusů, nádobí a nábytku.